Diensten tijdens maatregelen corona virus

In deze tijd is het voor mij mogelijk om naar jouw bedrijf te komen met in acht neming van de nodige maatregelen. Zoals het dragen van een mondkapje, dragen van handschoenen en natuurlijk op gepaste afstand blijven. Verder is er ruimte voor telefonisch contact, via Teams/Zoom/andere beelddiensten of via mail. Als jij zelf van thuis uit werkt en/of jouw medewerkers dit doen kan dit klachten veroorzaken. Daarom bied ik de volgende diensten aan:

Telefonisch adviesspreekuur (€38 ex BTW voor 20 minuten)

De medewerker legt voor waar hij/zij tegenaan loopt met betrekking tot het langdurig thuis werken (O.a. door de maatregelen die zijn getroffen i.v.m. het coronavirus). Samen wordt er dan besproken wat de medewerker kan doen. Denk aan oefeningen om af te wisselen, een bespreking van de werkplekinstelling thuis en mogelijkheden van medewerker en/of bedrijf m.b.t. inzetten ergonomische hulpmiddelen (ophalen van hulpmiddelen die medewerker op bedrijf gebruikt?)

 

Telefonisch/beeldbellen werkplekadvies/-instelling (€27,50 ex BTW voor 15 minuten)

Preventief advies m.b.t. thuis werkplekinstelling

 

Fysiotherapeutische behandeling (tarief zorgverzekeraar)

De fysiotherapie is normaal geopend met in acht neming van de voorzorgsmaatregelen zoals door de overheid en het KNGF zijn voorgeschreven. Het is belangrijk dat medewerkers met fysieke klachten zich melden bij hun fysiotherapeut om erger te voorkomen.

Voorkomen is altijd beter dan genezen.

 


Beschikbaarheid:

D.m.v. een mail, info@bfoptimum.nl kan een afspraak worden ingepland. Daarna telefonisch contact (of via Zoom, beeldcontact, indien dit gewenst is) op ingeplande afspraak/tijd.

Beschikbaarheid is flexibel, van maandag t/m vrijdag op afspraak.

  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • YouTube
× Home Wie ben ik? Diensten Voordelen Samenwerking Contact