Diensten tijdens maatregelen corona virus

In deze tijd is het voor mij niet mogelijk om naar jouw bedrijf te komen. Er is wel ruimte voor telefonisch contact of via mail. Als jij zelf van thuis uit werkt en/of jouw medewerkers dit doen kan dit klachten veroorzaken. Daarom bied ik de volgende diensten aan:

Telefonisch adviesspreekuur (€35 ex BTW voor 20 minuten)

De medewerker legt voor waar hij/zij tegenaan loopt met betrekking tot het langdurig thuis werken (door de maatregelen die zijn getroffen i.v.m. het coronavirus). Samen wordt er dan besproken wat de medewerker kan doen. Denk aan oefeningen om af te wisselen, een bespreking van de werkplekinstelling thuis en mogelijkheden van medewerker en/of bedrijf m.b.t. inzetten ergonomische hulpmiddelen (ophalen van hulpmiddelen die medewerker op bedrijf gebruikt?)

 

Telefonisch/beeldbellen werkplekadvies/-instelling (€25 ex BTW voor 15 minuten)

Preventief advies m.b.t. thuis werkplekinstelling

 

Fysiotherapeutische behandeling (tarief zorgverzekeraar)

Indien de noodzaak hoog is, is er de mogelijkheid tot fysiotherapie bij fysieke klachten die het thuis werken belemmeren d.m.v. beeldbellen waarbij fysiotherapeutische behandeling (oefeningen) of advies gegeven worden.

 


Beschikbaarheid:

D.m.v. een mail, info@bfoptimum.nl kan een afspraak worden ingepland. Daarna telefonisch contact (of via Zoom, beeldcontact, indien dit gewenst is) op ingeplande afspraak/tijd.

Beschikbaarheid is momenteel flexibel, van maandag t/m vrijdag op afspraak.

  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • YouTube
× Home Wie ben ik? Diensten Voordelen Samenwerking Contact