Wie ben ik?

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Nandi Hollegien. Ik ben sinds 2000 werkzaam als algemeen fysiotherapeute en heb o.a. in 2004/2005 de specialisatie opleiding tot bedrijfsfysiotherapeute gevolgd.

Mijn interesse voor de ergonomie van de werkplek en de mens die er in werkt is zodanig groot dat ik besloten heb om zelfstandig te beginnen met bedrijfsfysiotherapie.

De fysieke belasting die jij in jouw werkplek ervaart is verschillend van jouw collega met eenzelfde werkplek. Hoe jij of je collega daarmee omgaan is ook verschillend. Niemand is precies hetzelfde.

 

En daar ligt voor mij de uitdaging! Om jou te helpen om tot een Optimale fysieke werkbelasting te komen. Hoe kan jij zo ontspannen mogelijk zitten, staan, bukken of tillen? Hoe zorg je ervoor dat het uitvoeren van mijn werkzaamheden niet tot fysieke klachten leiden? Waar kun je dan op letten?

Door mijn jarenlange ervaring als fysiotherapeute weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goed te luisteren. Ik wil graag goed luisteren naar jou en wat jij graag wilt bereiken. Ik weet ook wat er van de andere kant gevraagd wordt.

De volgende uitdaging voor mij is een Optimale balans te vinden tussen de belasting van jouw werkplek/functie en jouw eigen belastbaarheid met behulp van de huidige regels, richtlijnen en wensen van het bedrijf, maar vooral met jouw capaciteiten.

» Neem vrijblijvend contact op

  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • YouTube
× Home Wie ben ik? Diensten Voordelen Samenwerking Contact