Diensten

Diensten tijdens maatregelen coronavirus
In deze tijd is het voor mij mogelijk om naar jouw bedrijf te komen met in acht neming van de nodige maatregelen. Zoals het dragen van een mondkapje, dragen van handschoenen en natuurlijk op gepaste afstand blijven. Verder is er ruimte voor telefonisch contact, via Teams/Zoom/andere beelddiensten of via mail. Als jij zelf van thuis uit werkt en/of jouw medewerkers dit doen kan dit klachten veroorzaken. Daarom bied ik de volgende diensten aan:

» Diensten tijdens coronacrisis
(Online) preventieve Werkplekinstelling: max 15 minuten

Hierbij kijk ik hoe jij in jouw werkplek zit, staat, tilt of bukt. Vervolgens stemmen we je werkplek en jouw werkhouding af op jouw werkzaamheden.

Totaal 27,50 euro ex btw per persoon per werkplek

Werkplekbezoek: totaal 1 uur

Dit uur omvat 30 minuten gesprek en instelling van jouw werkplek, een kort verslag met adviezen en aanbevelingen voor jou en één follow up (meestal na 2 of 3 weken).

Totaal 100,- euro ex btw

(Online) adviesspreekuur: max 20 minuten

Gesprek van maximaal 20 minuten met jou, om samen te kijken welke weg jij het beste kan bewandelen met de klacht die jij hebt. Voorbeelden van een advies kunnen zijn: huisarts/bedrijfsarts, werkplekinstelling, fysiotherapie of kleine adviezen/oefeningen waar jij mee aan de slag kan gaan.

Totaal 38,- euro ex btw

Individueel Werkplek Onderzoek: totaal 4 uren

Dit onderzoek bevat o.a. een uitgebreid onderzoek (welke taken heb jij en welke handelingen horen daarbij? Hoe liggen de verhoudingen tussen die handelingen etc.), een uitgebreid verslag en meerdere follow ups tot 6 maanden.

Totaal 400,- euro ex btw

Workshop/voorlichting over fysieke belasting op het werk

Prijs op aanvraag

Advisering inrichten werkplekergonomie in relatie tot fysieke belasting van de medewerker

Totaal 100,- euro ex btw per uur (of een deel daarvan)

» Neem vrijblijvend contact op

  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • YouTube
× Home Wie ben ik? Diensten Voordelen Samenwerking Contact